Kontaktlinse Instituttetog Øjenlægernes Center– samarbejde til din fordel

Sunde øjne hele livet

Kontaktlinse Instituttets mål er at forbedre, opretholde eller genetablere vores kunders syn og dermed deres livskvalitet. Derfor indgik vi i 2018 et tæt samarbejde med Øjenlægernes Center i Aarhus.

Når vores optometrister udfører øjenundersøgelser, finder de af og til øjentilstande, der kræver mere omfattende indgreb for at opretholde eller forbedre synet. På grund af samarbejdet med Øjenlægerne kan vi udføre indgrebene under samme tag.

Samarbejdet har følgende fordele for dig:

  • Vi er i stand til at afhjælpe mere alvorlige, akutte øjenproblemer på stedet.

  • Øjenlægerne byder ind med mere uddybende undersøgelser og efterfølgende behandlinger af vores kunder, hvis vores optometrister ser noget, som skal undersøges nærmere.

  • Vi kan henvise til fx grå-stær- og synsforbedrende operationer med en forkortet ventetid.

Nye lokaler i Charlottenlund fra 1. April

Samarbejdet med Øjenlægernes Center i Aarhus viste sig at være en stor succes – og derfor har vi etableret samarbejdet med Øjenlægernes Center i Charlottenlund, Hans Edvard Teglers Vej 3, 2.sal
2920 Charlottenlund, i foråret 2023.

Den nye klinik er til glæde for vores mange sjællandske kunder, der før var nødt til at besøge os i Aarhus for at få en øjenundersøgelse.

Vi håber dermed at fortsætte vores arbejde med at bevare vores kunders ”sunde øjne hele livet.” – det er Kontaktlinse Instituttets motto. 

Previous
Previous

ATJUUUH! 5 gode råd til pollenallergikere

Next
Next

Vidste du, at man kan bremse udviklingen af nærsynetheden hos børn?