Artikler om briller og brillemode

  • Gaming er i massiv vækst – særligt blandt unge teenagedrenge. Men de mange timer foran skærmen er hård kost for øjnene; udover ubehagelige gener som tørre øjne, træthed og hovedpine, øger skærmens skadelige blåviolette stråler risikoen for, at øjnene ældes for tidligt. Derfor opfordrer den lokale optiker Betina Nørgaard Madsen fra Buris Briller forældre til ”gamerbørn” til at sætte ind over for digital overanstrengelse af øjnene.

  • For mange danskere er behov for briller et tegn på fremskreden alder. Men man behøver faktisk ikke at se ældre ud, bare fordi man får briller – tværtimod. Optiker Betina Nørgaard Madsen fra Buris Briller, der netop har været på brillemesse og hente ny inspiration, giver her sine bedste tips til, hvordan man med de rette briller kan komme tunge øjenlåg, mørke rande og rynker til livs.

  • Vi ved det godt: Fyrværkeri kan være farligt. Alligevel glemmer vi beskyttelsesbrillerne nytårsaften. Hvert nytår ender hundredvis af danskere på sygehuset med fyrværkeriskader, og de alvorlige skader ses især hos dem, der ikke brugte beskyttelsesbriller. Særligt de unge glemmer brillerne, og dem vil optiker Betina Nørgaard Madsen gerne hjælpe på vej.

  • Der skal farver på, og brillerne skal være mindre. Sådan lyder hovedoverskrifterne fra efterårets brillemesse, som den lokale optiker Betina Nørgaard Madsen fra Buris Briller i Aarhus besøgte i weekenden for at hente ny inspiration til hylderne – og se nærmere på de tendenser, der kommer til at præge efterårets brillemode.

  • Brilleglas, der kan skifte farve efter lyset, er ideelle til sommerdage, hvor man konstant går ud og ind, fordi de toner op, når du går udenfor og ned, når du går ind. De praktiske brilleglas – som hidtil primært har været brune – har længe haft en trofast fanskare, men en ny, moderne og farverig kollektion af brilleglas har nu også åbnet det yngre publikums øjne for de smarte ”to i én-briller”.

    

Bestil en tid nu

Bestil her