Buris Briller i hjertet af Aarhus

Fagligt stærke optikere og ny brillemode

optiker i aarhus - buris briller

Buris Briller er brilleafdelingen i Kontaktlinse Instituttet med optikere, som er specialiserede i synsprøver til briller og rådgivning om briller til alle formål.

Buris Briller i Aarhus Midtby er på en gang en af byens ældste og mest traditionsrige optikere og en moderne brillebutik med helt nyt udstyr til synsprøver og de mest aktuelle brillemærker på udstilling.

Butikken er grundlagt i 1976 af den aarhusianske optiker og forretningsmand, Tom Buris. Med over 30 års erfaring i huset og erfarne optikere til at tage sig af kunderne er Buris Briller den optiker, man skal vælge, hvis man vil have en individuelt tilpasset brilleløsning.

Optikere i Buris Briller beskæftiger sig udelukkende med synsudmåling til briller og har derfor et mere indgående kendskab til brilleoptik, glasbehandlinger, stel, pasform og brillemode.

Specialisering og individuelle brilleløsninger

synsprøve i aarhus - hos buris briller

Optikere i Buris Briller er specialiserede i brilleoptik og beskæftiger sig udelukkende med synsudmåling til briller og brilletilpasning - de har derfor et mere indgående kendskab til brilleoptik, glasbehandlinger, stel, pasform og brillemode.

Optikere i Buris Briller yder solid professionel rådgivning om stel, materialer og pasformer, såvel som fordele ved forskellige former for glasbehandling.

Buris Briller fører et af de største udvalg af mærkevaresolbriller i Aarhus og har omfattende kendskab til sikkerhedsbriller, skærmbriller og svagsynsoptik.

Video: Forskellige typer briller

Varighed: 1 minut og 13 sekunder

Modernisering af Aarhus' "optikerstrøg"

I foråret 2001 blev butikslokalerne gennemgribende moderniseret af det århusianske arkitektfirma Bønnelycke.

Efterfølgende er butikken løbende blevet opgraderet med nye synsprøve-klinikker og et fashionabelt butiksrum, hvor vi kræser om kundens brillevalg og købsoplevelse.

Buris Brillers placering er lige bag Salling i Aarhus Midtby. Ved siden af os har vi indgangen til Sallings Parkeringshus med knap 700 parkeringspladser umiddelbart uden for døren.

synsprøve i aarhus - hos buris briller
Tidsbestilling
Tidsbestilling

Fordele for abonnenter i Kontaktlinse Instituttet:

Gratis reservestel

Som abonnent i Kontaktlinse Instituttet får du et gratis brillestel ved køb af en reservebrille. Du kan frit vælge mellem en række udvalgte kvalitetsstel - på den måde vil vi hjælpe dig til at sikre dine øjne bedst muligt. 

Reservebrillen er vigtig for at aflaste øjet og til brug i tilfælde af irritation eller småskader i øjet.

Dette tilbud fornys hvert år og er altid gældende - dog ikke i kombination med andre tilbud.

20 % rabat på brilleglas

Som abonnent i Kontaktlinse Instituttet får du 20 procent på brilleglas købt i Buris Briller - dog ikke i kombination med andre tilbud.

20 % rabat på solbriller

Som abonnent i Kontaktlinse Instituttet får du 20 procent på solbriller købt i Buris Briller - dog ikke i kombination med andre tilbud.