Brillestel i Aarhus

- hos Buris Briller, selvfølgelig.

Vi har et bredt udvalg af smarte stel og vi glæder os til at vise dig de mange muligheder. 

Face a Face®

Face a Face - buris briller

Kreativt og kunstnerisk design kendetegner Face á Face, som du kan købe hos Buris Briller. Kom i ægte pariserstemning med moderigtigt design, materialer i højeste kvalitet og skønne, "frække" detaljer som brillestænger med stiletter. Face á Face blev grundlagt i Paris i 1994 af Pascal Jaulent og Nadine Roth.

BLAC®

Blac - buris briller

Blac serien giver udtryk for den innovation, som Bellinger lægger vægt på. Blac er fællesnavnet for en række revolutionerende highend briller lavet af bl.a. kulfiber forstærket titanium eller aluminium Bellinger var med Blac de første til at skabe et justerbart kulfiberstel. Teknologien bag er patenteret. Blac+ har en 3D printet front - kombineret med kulfiber stænger og samlet med specialfremstillede titanium hængsler. Blac+ er det ultimative i briller, ved hjælp af en 3D print teknologi, der skaber en ekstremt let og stærk front med en unik rå overflade. Blac Aluminium er den seneste tilføjelse til Blac serien. Aluminiumserien er patenterede kulfiberstænger og anodiserede fronter der sikrer maksimal styrke og holdbarhed. Blac er designet og håndlavet i Danmark.

BLACKFIN®

Blac - buris briller

Blackfin er ultralet præcisions-design i titanium, et stel der kun vejer 2,4 gram og dermed næsten ikke mærkes på ansigtet. Ergonomien er i top, og stellet er produceret med henblik på den højeste grad af fleksibilitet. Æstetik og komfort går op i en højere enhed. Det italienske brillemærke vandt i 2015 prisen for Bedste Stand på det prestigiøse MIDO Eyewear Show i Milano.

SILHOUETTE®

Blac - buris briller

Silhouette er brillen for de, som vil lægges mærke til, uden at folk opdager hvorfor. Brillen er så let, stilren og elegant at den indgår som en naturlig del af ansigtet og snildt tilpasser sig næsten enhver stil. De klassiske linjer og markante detaljer kommunikerer ro, seriøsitet, kompetence - og god smag i alle livets forhold. Det er brillen, der viser, at du godt kan finde ud af det.

ØRGREEN®

Blac - buris briller

Ørgreen er den mega-populære brille til de vilde drenge og piger, som ikke er blege for at prøve kræfter med livet. Ørgreen er street skabt af et team af designere med baggrund i skater- og surfer-universet. Ørgreen er inspireret af alt andet end brilledesign og inkorporerer elementer af amerikansk design fra 1960'erne. Ørgreens briller er både populære blandt Hollywood-stjernerne og kult i undergrunden. Du har set dem i film, på forsiden af Rolling Stone - og båret for stilen alene, uden brilleglas med styrke.

TOM FORD®

Blac - buris briller

Thomas Carlyle Ford - født 1961 - er bedre kendt som Tom Ford. Han er både modedesigner og filminstruktør. Han var kreativ direktør hos Gucci og Yves Saint Laurent før han i 2006 lancerede sit eget mærke Tom Ford. Han har selv beskrevet sin målgruppe som internationalt orienterede, kulturelle, berejste mennesker med en ”passende disponibel indkomst”. For kvinder, tilføjede han "stærke kvinder, intelligente kvinder ... der kender deres egen stil". Tom Ford har gennem årene fået en lang række priser – også for sin seneste film A single Man. Han optræder som regel på lister over verdens bedst klædte mænd. Stilen er klassisk og eksklusiv kendt bl.a fra de senere James Bond film, hvor Daniel Craig er klædt i ulasteligt Tom Ford outfit. Ikke mindst Tom Fords solbriller bliver på én gang kendt af et meget stort publikum, hver gang en ny James Bond film har premiere. Tom Ford briller er elegante og tidsløse med masser af karakter og stil.

FLEYE®

Blac - buris briller

FLEYE, en sammentrækning af "Fine Looking Eye" er et prisbelønnet dansk design-firma grundlagt i 2002. FLEYE designs er kendetegnet ved skandinavisk minimalisme og funktionalitet, kombineret med innovative detaljer, en unik farve-sammensætning og et strejf af det eksotiske. Fleye briller fremstilles og sammensættes af allergivenlige materialer som acetat, beta-titanium, træ, horn eller kulfiber. Fra naturmaterialer det helt højteknologiske. Acetat er et naturligt materiale, der fremstilles af bomuld og papirmasse. Det giver enorme muligheder for at skabe farver og farvespil med dybde og overfladen kan være enten helt blank eller mat. Beta-titanium er et mere fleksibelt materiale end konventionelt titanium og anvendes både blankpoleret eller med den matte overflade som sandblæsning giver. Mange Fleye briller kendetegnes yderligere ved en specialdesignet beta-titaniumtråd til næsepuderne. Det understøtter brillens komfort og letter tilpasningen af brillen. Træet til Fleye briller kommer primært fra ibenholt, egetræ og ferskentræ. Ibenholt har en fantastisk tekstur, egetræ en høj grad af ensartethed og ferskentræets fine overflade giver brillerne et personligt og eksklusivt udtryk. Træets personlighed fremhæves, når det kombineres med andre materialer. Hos Fleye knuser man ikke horn for at støbe en hornmasse, men bruger intakte stykker og tilpasser dem til den enkelte brille. På den måde bliver hver enkel brille med horn helt sin egen og… mageløs. Kulfiber er stærke fibre, der er vævet sammen til en kraftfuld enhed. Man kender det bl.a. fra ekstreme biler, der kombinerer lav vægt med stor motorstyrke. Kulfiber har en unik overflade med de specielle mønstre, kulfiber er bygget op af. Det giver et unikt og råt udtryk.

L.G.R. ®

Blac - buris briller

L.G.R. er et nyt brand hos Buris Briller, som forener kvalitet, stil og klassisk elegance. Der er lidt af historiens vingesus over mærket, som har en unik historie, idet skaberen Luca Gnecchi Ruscone oplivede et ”uddødt” brilledesign, han fandt under et ophold i Eritrea, Afrika. L.G.R. har fået stor opmærksomhed fra Vogue og på Silmo i 2008, hvor det nye retro-design officielt blev lanceret.

MUNIC EYEWEAR®

Blac - buris briller

Munic Eyewear er en prisvindende tysk brilleproducent med et katalog, der omfatter både simple, sofistikerede, moderne og klassiske (retro) modeller. Munic's designs er elegante, ekstremt stilbevidste og målrettede til kræsne brillebærere og mode-entusiaster, der ikke tilfældigt kaster klæder og accessories på kroppen.

Tidsbestilling og spørgsmål
Tidsbestilling og spørgsmål