Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi vil gerne have mulighed for at informere dig om hvad der sker i den optiske verden.

* påkrævede felter

Det handler om syn

I vores nyhedsbrev informerer vi om nyheder indenfor kontaktlinser og briller, udsalg og andre begivenheder i Kontaktlinse Instituttet & Buris Briller. Det kan være emner som:

Hvilke kontaktlinser giver øjet mest ilt? Hvad gør du, hvis linserne tørrer ud eller du har problemer med tørre øjne? Er læsebriller den eneste løsning, når man er 45+? Hvad sker der af nyt indenfor brilledesigns? Hvilke brilleglas skal jeg vælge? Vi inviterer også til spændende gratis arrangementer og sender dig gode tilbud.

Du skal blot tilmelde dig med e-mail - så holder vi dig informeret om alt det du har brug for at vide som kontaktlinse- eller brille-bærer.

Marketing samtykke

Den information du deler med Kontaktlinse Instituttet og Buris Briller, ved at benytte formularen, vil udelukkende blive brugt til at holde kontakten og holde dig opdateret.

Du har altid mulighed for at ændre mening.

Ønsker du på et tidspunkt at bryde kontakten, kan du afmelde i bunden af det nyhedsbrev vi har sendt. Du er også velkommen til at sende en mail til info@kontaktlinseinstituttet.dk. Yderligere information om vores persondatapolitik finder du her.Vi behandler al information fortroligt.

Ved at trykke tilmeld, bekræfter du, at du er indforstået med at vi bruger dine oplysninger til ovenstående formål.