Leverandører

Sauflon

Sauflon er Storbrittaniens førende producent af plejevæsker til kontaktlinser og Europas største optikleverandør. Sauflons kontaktlinser og plejevæsker anvendes af optikere og øjenlæger i over 50 lande på fem forskellige kontinenter. Desuden producerer Sauflon CE-mærkede sterile beholdere og sprøjter til medicinsk anvendelse.
 
Sauflon, der er grundlagt i 1985, har autorisation fra Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) under det britiske Sundhedsministerium.

Bausch & Lomb

Bausch & Lomb er verdens største producent af optiske hjælpemidler og har som sit primære forretningsområde bløde kontaktlinser og tilhørende plejevæsker, samt en række andre medicinske og kirurgiske produkter til anvendelse i optikbranchen.
 
Bausch & Lomb er en af USA's ældste virksomheder, grundlagt af den tyske immigrant, John Jacob Bausch i Rochester, New York, 1853. Sammen med partneren Henry Lomb udviklede John Bausch nogle af de tidligste kvalitetsbriller i USA. Bausch & Lomb stod også bag den linseoptik, der tog de første satellitfotos af jorden - og ikke at forglemme den legendariske solbrille Ray Ban.
Bausch & Lomb lancerede deres første bløde kontaktlinse i 1971. I 2002 omsatte Bausch & Lomb for 1,8 milliarder USD.

Cooper Vision

Cooper Vision er efter opkøbet af Ocular Sciences verdens tredjestørste producent af kontaktlinser og plejemidler til kontaktlinser. Indenfor bløde, toriske kontaktlinser betragtes Cooper Vision som førende, og selskabet er også kendt for CrazyLens, som er en serie af kontaktlinser med motiver. Cooper Vision producerer desuden kvalitetslinsen Proclear, som indeholder et patenteret materiale, der binder væsken i særlig høj grad og derfor sikrer eminent komfort.

Johnson & Johnson

Daglig leder af Kontaktlinse Instituttet, optiker Bo Lauenborg, er medlem af et internationalt rådgivningspanel for Johnson & Johnson og er et kendt ansigt som underviser på Vision Care Institute i Prag.
 
Johnson & Johnson producerer blandt andet den fremragende 14-dags linse Oasys, der regnes blandt de bedste linser af silikone-hydrogel.

CIBA Vision / Alcon

CIBA Vision er en virksomhed under Alcon. CIBA Vision er involveret i forskning, udvikling og fremstilling af produkter til optik, inklusive kontaktlinser og plejevæsker. CIBA Vision står bag døgnlinsen NIGHT & DAY, engangslinsen Focus DAILIES og Focus DAILIES Progressives, som er en engangslinse med flere styrker beregnet til bærere med presbyopi, altså alderdomsrelateret langsynethed.

CIBA Vision nåede et globalt salg på 1,3 milliarder US dollars i 2003. CIBA Visions produkter er tilgængelige i over 70 lande.