Kontaktlinse Instituttet sponsorerer

AGF

Kontaktlinse Instituttet er specialist i individuel tilpasning af kontaktlinser, også til elitesportsudøvere. Vi leverer kontaktlinser til det århusianske førstehold, AGF. Som en del af spillernes årlige helbredsundersøgelse aflægger klubben hvert forår et besøg i Kontaktlinse Instituttet for at få taget en synsprøve.

SK Aarhus

Med sin ekspertise i tilpasning af linser til specielle formål er det naturligt for Kontaktlinse Instituttet at støtte lokale sportshold, særlig indenfor sportsgrene, der stiller særlige krav om godt syn. Derfor sponsorerer Kontaktlinse Instituttet SK Århus Volleyball.

Claus Bloch (PAN Aarhus)

Den århusianske orienteringsløber, Claus Bloch, er danmarksmester i disciplinen sprint. Han løber for klubben OK Pan i Århus. Kontaktlinse Instituttet støtter Claus Bloch med et enkeltmandssponsorat, hvilket blandt andet indbefatter tilpasning af kontaktlinser. Vort samarbejde med Claus Bloch hjælper os til at holde os helt fremme i feltet med hensyn til viden om sportsfolks behov.

Kent Møller

Kent Møller fra Århus er en af verdens bedste ultraløbere, som blandt andet har gennemført det ekstremt krævende ultraløb - Badwater, som er en 217 km lang prøvelse USA's Nevada-ørken med temperaturer over 55 grader celsius. Kent Møllers kom ind som nummer 63 i tiden 47 timer, 5 minutter og 57 sekunder. Kontaktlinse Instituttet havde udstyret Kent Møller med nogle helt specielle kontaktlinser som kunne holde øjnene fugtige. Desuden et par Adidas sports-solbriller, så lyset ikke generede hans øjne.